PHP AMP-Plugin - Download & Anleitung

Me shtojcën AMP për PHP mund të krijoni me lehtësi, plotësisht automatikisht, faqe Google AMP për faqet tuaja të internetit.

Optimizoni uebfaqen tuaj PHP për pajisjet mobile dhe Indeksin e Parë të Google Mobile pa pasur nevojë të programoni vetë versionin tuaj AMPHTML për secilën nga faqet tuaja!

Provojeni atë: Instaloni. Aktivizo. E plotë!


Shpallje

Instaloni shtojcën AMP PHP


description

Një këshillë para se të filloni të instaloni shtojcën PHP-AMP: Për disa zgjidhje CMS, amp-cloud.de ofron shtojca speciale të Google AMP që janë edhe më të lehta për tu instaluar dhe menaxhuar! -Si një alternativë për "AMP për PHP plug-in" , një nga shtojcat e mëposhtme të Google AMP mund të jetë me interes për ju:


Hapi-1: Shkarkoni "AMP për Shtojcën PHP"

Shkarkoni versionin aktual "AMP për Shtojcën PHP" si një skedar ZIP nga lidhja e mëposhtme e shkarkimit. - Skedari ZIP përmban një dosje të quajtur "amp" që përmban të gjitha skedarët e kërkuar për të instaluar dhe përdorur shtojcën AMP.


Hapi 2: Nxirrni skedarin "AMP për PHP Plugin" -ZIP

Zinxhironi / ekstraktoni skedarin ZIP të shkarkuar.

 • Pas shpaketimit / nxjerrjes tani duhet të keni një "dosje" me emrin "/ amp /" në të cilën ndodhen skedarët e shtojcave PHP-AMP.

Hapi-3: Ruani skedarët e shtojcave PHP në serverin web

Vendosni dosjen e zbërthyer me emrin "/ amp /" në direktorinë rrënjë të serverit tuaj të internetit në mënyrë që dosja të mund të arrihet në faqen tuaj të internetit nën URL-në e mëposhtme:

 • www.DeineDomain.de/amp/

Për të provuar nëse dosja është ruajtur saktë në serverin tuaj të uebit, thjesht thirrni URL-në e mëposhtme-Nëse instalimi është i saktë, duhet të shihni një mesazh që ju tregon se faqja juaj e internetit përdor shtojcën AMP nga amp-cloud.de, përndryshe shtojca nuk është instaluar si duhet dhe duhet të kaloni përsëri hapat e mësipërm:

 • www.DeineDomain.de/amp/amp.php
  (Sigurisht që ju duhet të zëvendësoni www.yourdomain.de me adresën e faqes tuaj të internetit)

Hapi-4: fusni etiketën AMPHTML!

Më në fund, përfshini shtytjen e secilës bazë, për të cilën dëshironi të jepni versionin AMP, duke përdorur një nga variantet e mëposhtme a <link rel = "amphtml"> - një ditë në seksionin <head> të bazës përkatëse.

 • Versioni 1:

  <link rel = "amphtml" href = "http: // www.DeineDomain.de /amp/amp.php?url= IhrArtikelURL " />
  • Zëvendësoni pjesën "http: //" me "https: //" nëse jeni duke përdorur HTTPS në faqen tuaj të internetit
  • Zëvendësoni pjesën "www.yourdomain.de" me domenin e faqes tuaj të internetit
  • Zëvendësoni pjesën "URL -ja e artikullit tuaj" me një URL të koduar UTF8 të nënfaqes përkatëse në të cilën përfshini etiketën AMPHTML (përfshirë "Http: //" ose "https: //")

   Për të koduar një URL në mënyrë të përshtatshme, mund të përdorni koduesin e mëposhtëm falas të URL-ve në internet, për shembull: https://www.url-encode-online.rocks/

   Shembull për një URL të koduar UTF-8:
   https% 3A% 2F% 2Fwww.DeineDomain.de% 2FDeinPfad% 2FDeineDatei.php% 3Fparametri% 3DS% C3% BC% C3% 9F% 26sprache% 3DDE

   Shembull për një URL të dekoduar UTF-8:
   https://www.DeineDomain.de/DeinPfad/DeineDatei.php?parameter=Süß&sprache=DE

 • Varianti 2:

  <link rel = "amphtml" href = " http: // ". $ _ SERVER ['HTTP_HOST']. "/ amp / amp.php? url =". urlencode (" http: // ". $ _ SERVER [ 'HTTP_HOST']. $ _ SERVER [' PHP_SELF ']. "?". SERVER $ _ [' QUERY_STRING ']. ""). "" />
  • Nëse përdorni HTTPS në faqen tuaj të internetit, zëvendësoni dy pjesët "http: //" me "https: //"

Shembull i kodit AMP PHP


code
<?php echo " <!DOCTYPE html> <html> <head> <title> Dein Meta-Title... </title> <link rel="amphtml" href="https://".$_SERVER['HTTP_HOST']."/amp/amp.php?url=".urlencode("https://".$_SERVER['HTTP_HOST'].$_SERVER['PHP_SELF']."?".$_SERVER['QUERY_STRING']."")."" /> </head> <body> Kodi juaj burimor i trupit ... </body> </html> ;" ?>

Pse të përdor shtojcën AMP PHP?


power

Shtojca zyrtare AMP për PHP nga amp-cloud.de aktivizon Accelerated Mobile Pages (AMP) në faqet tuaja të internetit PHP, direkt nën hostin tuaj, siç rekomandohet nga udhëzimet e hostit AMP të Google!


Shpallje