PHP AMP Plugin - Download & Instruksi

Mit dem AMP für PHP Plugin kannst du auf einfache Weise, vollkommen automatisiert, Google-AMP-Seiten für deine Webseiten erstellen lassen.

Optimalake situs web PHP kanggo piranti seluler lan Indeks Pertama Ponsel Google tanpa kudu program versi AMPHTML dhewe kanggo saben kaca!

Tes metu: Instal. Aktifake. siyap!


Pariwara

Instal plugin AMP PHP


description

Tips sadurunge miwiti nginstal plug-in PHP-AMP: Kanggo sawetara solusi CMS, amp-cloud.de nawakake plug-in Google AMP khusus sing luwih gampang dipasang lan dikelola! - Minangka alternatif "plug-in AMP kanggo PHP" , salah sawijining plug-in Google AMP ing ngisor iki bisa dadi minat sampeyan:


Langkah-1: Download "Plugin AMP kanggo PHP"

Download versi "AMP kanggo Plugin PHP" saiki minangka file ZIP saka link download ing ngisor iki. - File ZIP ngemot folder sing diarani "amp" sing ngemot kabeh file sing dibutuhake kanggo nginstal lan nggunakake plug-in AMP.


Langkah-2: Ekstrak "AMP kanggo PHP Plugin" -ZIP-file

Entpacken/Extrahieren der heruntergeladene ZIP-Datei.

  • Sawise mbongkar / ngekstrak saiki sampeyan kudu duwe "folder" kanthi jeneng "/ amp /" ing ngendi file plug-in PHP-AMP dumunung.

Langkah-3: Simpen file plugin PHP ing server web

Lade den entpackten Ordner mit dem Namen "/amp/" in das Root-Verzeichnis deines Webservers hoch, so dass der Ordner auf deiner Website unter folgender URL zu erreichen ist:

  • www.DeineDomain.de/amp/

Kanggo nyoba manawa folder kasebut disimpen kanthi bener ing server web sampeyan, cukup klik URL ing ngisor iki - Yen instalasi bener, sampeyan kudu ndeleng pesen sing ngandhani manawa situs web sampeyan nggunakake plug-in AMP saka amp-cloud.de, yen plugin ora diinstal kanthi bener lan sampeyan kudu mbukak langkah-langkah ing ndhuwur maneh:

  • www.DeineDomain.de/amp/amp.php
    (Mesthine sampeyan kudu ngganti www.yourdomain.de karo alamat situs web sampeyan)

Schritt-4: AMPHTML-Tag einfügen!

Pungkasan, kalebu nyurung saben pangkalan, sing pengin diwenehake kanggo versi AMP, nggunakake salah sawijining varian ing ngisor iki <link rel = "amphtml"> - dina ing bagean <head> basis sing cocog.

  • Versi 1:

    <link rel = "amphtml" href = "http: // www.DeineDomain.de /amp/amp.php?url= IhrArtikelURL " />
    • Ganti bagean "http: //" karo "https: //" yen sampeyan nggunakake HTTPS ing situs web sampeyan
    • Ganti bagean "www.yourdomain.de" karo domain situs web sampeyan
    • Ganti bagean "URL Artikel Sampeyan" karo URL sing dienkode UTF8 saka subkaca masing-masing sing kalebu tag AMPHTML (kalebu. "Http: //" utawa "https: //")

      Kanggo ngodhe URL kanthi bener, sampeyan bisa nggunakake encoder URL online gratis ing ngisor iki, contone: https://www.url-encode-online.rocks/

      Contone URL sing dienkode UTF-8:
      https% 3A% 2F% 2Fwww.DeineDomain.de% 2FDeinPfad% 2FDeineDatei.php% 3Fparameter% 3DS% C3% BC% C3% 9F% 26sprache% 3DDE

      Contone URL sing diuripake UTF-8:
      https://www.DeineDomain.de/DeinPfad/DeineDatei.php?parameter=Süß&sprache=DE

  • Varian 2:

    <link rel = "amphtml" href = " http: // ". $ _ SERVER ['HTTP_HOST']. "/ amp / amp.php? url =". urlencode (" http: // ". $ _ SERVER [ 'HTTP_HOST']. $ _ SERVER [' PHP_SELF ']. "?". $ _ SERVER [' QUERY_STRING ']. ""). "" />
    • Yen sampeyan nggunakake HTTPS ing situs web, ganti rong bagean "http: //" karo "https: //"

Contone kode PHP PHP


code
<?php echo " <!DOCTYPE html> <html> <head> <title> Judhul meta sampeyan ... </title> <link rel="amphtml" href="https://".$_SERVER['HTTP_HOST']."/amp/amp.php?url=".urlencode("https://".$_SERVER['HTTP_HOST'].$_SERVER['PHP_SELF']."?".$_SERVER['QUERY_STRING']."")."" /> </head> <body> Kode sumber awak sampeyan ... </body> </html> ;" ?>

Napa nggunakake plugin AMP PHP?


power

Das offizielle AMP für PHP Plugin von amp-cloud.de aktiviert Accelerated-Mobile-Pages (AMP) auf deinen eigenen PHP-Webseiten, direkt unter deinem eigenen Host, wie es die Google Richtlinie zum AMP Host empfiehlt!


Pariwara