Citakan Google AMP Gratis kanggo Blogger.com - Pitunjuk Léngkah-Léngkah

Aktipkeun Google AMP ku ngan ukur hiji meta tag ! - Anggo témplat Blogger AMP gratis anu sayogi di dieu pikeun nyayogikeun halaman AMP patuh Google otomatis pikeun postingan blog anjeun.

Optimalkeun blog blogger anjeun pikeun alat sélulér sareng pangguna na , sahingga ogé ningkatkeun tulisan anjeun pikeun pendekatan Mobile First Index .

Nguji ayeuna: lebetkeun meta tag sareng anjeun parantos réngsé!


Iklan

Masang / aktipkeun témplat Blogger AMP


description

Pitunjuk léngkah-léngkah ieu nunjukkeun anjeun kumaha cara masang sareng ngaktipkeun témplat AMP dina blog blogger anjeun. Saatos nambihan, sadayana anu sanés jalan sacara otomatis di tukang - punten perhatoskeun yén mesin pencari kedah mimiti ningal sareng ngolah meta tag AMPHTML dina halaman masing-masing blog anjeun sateuacan versi AMP leres-leres muncul dina hasil pamilarian!

  1. Asup kana blog

    Asup kana akun Blogger anjeun sareng buka Dashboard Blogger.

  2. AMP-Widget Code einfügen

    Tina dasbor Blogger, arahkeun kana pilihan ieu:
    • Citakan -> Édit HTML
    • Dina kode HTML, tambahkeun meta tag ieu di tempat di <head> area :
    <link rel = 'amphtml' expr: href = '"https://www.amp-cloud.de/amp/amp.php?s=" + data: blog.url' />

  3. Simpen sareng anjeun parantos réngsé!

    Simpen Parobihan. Citakan AMP teras dipasang sareng diaktipkeun dina blog!

Naha témplat AMP ieu?


power

Widget / témplat AMP resmi ieu pikeun blogger, ti amp-cloud.de, ngaktipkeun Halaman Mobile Dipercepat (AMP) dina blog anjeun - janten ngadamel AMP anu patuh Google kalayan gampang sareng gratis tanpa aya émbaran AMPHTML salajengna, tanpa nyéépkeun waktos tambahan. Vérsi tulisan blogger anjeun, kalayan ngan hiji meta tag HTML!


Iklan