Model falas AMP i Google për Blogger.com - Udhëzues hap pas hapi

Aktivizoni Google AMP me vetëm një etiketë të vetme meta! - Përdorni modelin falas Blogger AMP të disponueshëm këtu për të siguruar faqe plotësisht të automatizuara në përputhje me Google për postimet tuaja në blog.

Optimiere deinen Blogger-Blog für mobile Geräte und dessen Nutzer, verbessere damit auch deine Beiträge für den Mobile First Index-Ansatz.

Provojeni tani: fusni meta tag dhe mbaroni!


Shpallje

Blogger AMP-Template installieren/aktivieren


description

Udhëzuesi i mëposhtëm hap pas hapi ju tregon se si të instaloni dhe aktivizoni modelin AMP në blogun tuaj të blogerit . Pas shtimit, gjithçka tjetër funksionon automatikisht në sfond - ju lutem vini re se motori i kërkimit duhet së pari të perceptojë dhe përpunojë etiketën meta AMPHTML në faqet individuale të blogut tuaj përpara Versionet AMP në të vërtetë shfaqen në rezultatet e kërkimit!

 1. Hyni në blog

  Hyni në llogarinë tuaj në Blogger dhe shkoni te Paneli i Blogger.

 2. Vendos kodin e widget-it AMP

  Vom Blogger-Dashboard aus zur folgender Option navigieren:
  • Modeli -> Ndrysho HTML
  • Im HTML-Code den folgenden Meta-Tag, irgendwo im <head>-Bereich hinzufügen:
  <link rel='amphtml' expr:href='"https://www.amp-cloud.de/amp/amp.php?s=" + data:blog.url' />

 3. Kurseni dhe mbaroni!

  Ruaj ndryshimet. Modeli AMP pastaj instalohet dhe aktivizohet në blog!

Pse ky model AMP?


power

Dieses offizielle AMP-Widget/-Template für Blogger, von amp-cloud.de, aktiviert Accelerated Mobile Pages (AMP) auf deinem Blog - Erstelle also ohne weitere AMPHTML-Kenntnisse, ohne zusätzlichen Zeitaufwand, einfach und kostenlos, Google-konforme AMP-Versionen deiner Blogger-Postings, mit nur einem HTML-Meta-Tag!


Shpallje