Cithakan Google AMP Gratis kanggo Blogger.com - Pandhuan Langkah-Langkah

Aktifake Google AMP kanthi mung siji meta tag! - Gunakake template Blogger AMP gratis sing kasedhiya ing kene kanggo nyedhiyakake kaca AMP sing tundhuk Google kanthi otomatis kanggo postingan blog sampeyan.

Ngoptimalake blog blogger kanggo piranti seluler lan pangguna , saengga bisa uga nambah kiriman kanggo pendekatan Mobile First Index.

Coba saiki: lebokake meta tag lan sampeyan wis rampung!


Pariwara

Instal / aktifake template Blogger AMP


description

Pandhuan langkah demi langkah ing ngisor iki nuduhake sampeyan carane nginstal lan ngaktifake template AMP ing blog blogger sampeyan. Sawise ditambahake, kabeh liyane mbukak kanthi otomatis ing latar mburi - elinga yen mesin telusuran kudu luwih dhisik ndeleng lan ngolah tag meta AMPHTML ing kaca individu blog sampeyan sadurunge versi AMP katon nyata ing asil telusuran!

  1. Mlebu menyang blog

    Mlebu menyang akun Blogger banjur menyang Dashboard Blogger.

  2. Lebokake kode widget AMP

    Saka dashboard Blogger, navigasi menyang pilihan ing ngisor iki:
    • Cithakan -> Owahi HTML
    • Ing kode HTML, tambahake meta tag ing ngisor iki ing area <head>:
    <link rel = 'amphtml' expr: href = '"https://www.amp-cloud.de/amp/amp.php?s=" + data: blog.url' />

  3. Simpen lan sampeyan wis rampung!

    Simpen Pangowahan. Cithakan AMP banjur diinstal lan diaktifake ing blog!

Napa template AMP iki?


power

Widget / template AMP resmi iki kanggo blogger, saka amp-cloud.de, ngaktifake Kaca Ponsel sing Dipercepat (AMP) ing blog sampeyan - mula nggawe AMP sing tundhuk karo Google kanthi gampang lan gratis tanpa ana informasi AMPHTML, tanpa mbutuhake wektu tambahan. Versi posting blog sampeyan, kanthi mung siji meta tag HTML!


Pariwara