AMPHTML Tag Generator

Kalayan ngan ukur hiji tag HTML , anjeun tiasa masang "generator AMPHTML tina amp-cloud.de" dina halaman wéb anjeun sareng sacara otomatis nyayogikeun versi AMP tina halaman wéb anjeun !

Aktipkeun Google AMP via tag AMPHTML


done

Der AMPHTML-Tag-Generator ist ein kostenloser "HTML to AMPHTML"-Converter und erstellt völlig automatisiert, anhand des HTML-Codes deiner Website, eine mobilefreundliche AMP-Version deiner Website - Damit kannst du ganz einfach, mit dem hier erstellten rel="amphtml"-Tag, nach dem Einbau auf deiner Website, Google AMP aktivieren lassen, ohne selbst AMPHTML-Code programmieren zu müssen!


Werbeanzeigen

AMPHTML Tag Beispiel


code
<link rel="amphtml" href="https://www.amp-cloud.de/amp/amp.php?s=DeineArtikelURL" />

AMPHTML Tag einbauen


description

Der generierte <link rel="amphtml" href="...">-Tag muss auf jeder Unterseite, für die eine AMP-Seite erstellt werden soll, im <head>-Bereich der klassichen HTML-Seite eingefügt werden.

Ieu ngandung harti yén tag meta AMPHTML anu kapisah kedah didamel pikeun tiap halaman halaman masing-masing, anu ngandung URL halaman HTML masing-masing!

Alternatipna, anjeun ogé tiasa nganggo salah sahiji plugin AMP ieu, anu sacara otomatis nyiptakeun sareng lebetkeun meta tag Google AMP anu leres pikeun tiap halaman:

Wie funktioniert der AMPHTML Tag?


help

Mesin pencari sapertos Google teras-terasan nganalisis téks sumber halaman wéb masing-masing. Upami bot mesin pencari mendakan tag <link rel = "amphtml">, mesin pencari ogé mariksa URL anu didaptarkeun di dinya sareng nyimpen kode AMPHTML anu disayogikeun di cache AMP na nyalira!

Pas mesin pencari nyimpen versi AMP ieu, vérsi ieu diperhatoskeun pikeun hasil pamilarian sareng, gumantung kana kaayaan pamilarian sareng lingkunganana, ditampilkeun ka pangguna salaku hasil pamilarian.

Ku nyimpenna dina cache AMP dina sérsér mesin pencari nyalira, versi AMP tiasa dimuat langkung gancang. Halaman wéb sahingga ngagaduhan waktos loading anu langkung saé sahingga bahkan dioptimalkeun salajengna pikeun alat sélulér.


Werbeanzeigen