AMP plug-in kalayan fungsi daptar live AMP
(!! Samentawis dinonaktipkeun !!)

Generator Kaca Mobile Dipercepat (AMP) pikeun nyiptakeun halaman Google AMP , plugins AMP sareng generator tag AMPHTML nganggo fungsi Daptar Live AMP sareng sacara otomatis ngaktipkeun pembaruan data langsung dina unggal AMP anu dihasilkeun Halaman.


Iklan

<amp-live-list> -Tag integrasi


extension

Generator Kaca Mobile Akselerasi sacara otomatis nyiptakeun vérsi AMP kalayan fungsi pembaruan tulisan otomatis nganggo tag <amp-live-list> tag. Ku cara kieu, sadaya situs AMP ngagaduhan jinis fungsi blog langsung.

Upami pangguna ningali versi AMP tina halaman wéb sareng aya fitur énggal pikeun halaman AMP ieu Samentawis éta, halaman AMP sadar yén aya versi anu langkung énggal.

Halaman AMP ngabéjaan pangguna ngeunaan pembaruan artikel anu aya nalika maca, tanpa pangguna kedah ngamuat deui halaman AMP!

Tombol ditingalikeun ka pangguna pikeun tujuan ieu. Upami pangguna ngaklik tombol pembaruan artikel AMP, versi AMP anyar dimuat langsung dina kagancangan AMP anu biasa! Hal ieu ngamungkinkeun langkung waktos loading langkung pondok tibatan ngamuat deui lengkep sareng teras ngajaga pangguna tetep anyar. Salaku conto, tickers langsung tiasa diaktipkeun ku AMP.

Generator Halaman Handphone Dipercepat nyiptakeun halaman AMP anu ngirimkeun paménta ka pangladén halaman AMP (mis. Server Google) unggal 16 detik sareng mariksa naha pérsi tulisan anyar sayogi. Upami aya édisi artikel énggal, halaman AMP nunjukkeun pangguna béwara update AMP dina bentuk tombol pembaruan artikel.


Iklan