Plugin AMP kanthi dhukungan pancacahan online IVW

Generator Kaca Seluler Akselerasi (AMP) kanggo nggawe kaca Google AMP , plugin AMP lan generator tag AMPHTML kanthi otomatis njupuk setelan IVW saka tag SZM situs web sampeyan kanggo ngetung tekan IVW!


Pariwara

Migrasi tag IVW SZM


extension

Generator Kaca Ponsel sing Dipercepat kanthi otomatis ngenali data IVW saka tag SZM kaca asli lan nambah data iki menyang kaca AMP dhewe. Kanthi cara iki, jumlah IVW sing ana ing penawaran sing ana saiki kanthi otomatis diadopsi kanggo kaca seluler sing wis cepet lan, kaya biasane, ditambahake tekan online IVW saka tawaran online sing wis ana. Iki tegese ora ana kerugian ing petungan IVW!

Accelerated Mobile Pages Generator nggoleki tag IVW SZM ing kaca asli lan njupuk parameter ing ngisor iki kanggo kaca AMP:

  • (" st ": "... xyz ...") Pengenal tawaran IVW
  • (" cp ": "... xyz ...") kode IVW
  • (" co ": "... xyz ...") Komentar komentar IVW

Dhaptar lokal INFO kanggo situs AMP:


info

Supaya kunjungan lan API kaca AMP ditrapake kanthi bener kanggo nggayuh online IVW dhewe, baris ing ngisor iki kudu ditambahake menyang dhaptar lokal ing akun IVW dhewe (www.INFOnline.de):

  • * .amp-cloud.de

Pariwara