Perlindhungan data, cookie & tanggung jawab


Ganti setelan proteksi data:

Gunakake tombol ing ngisor iki kanggo mbukak teks cathetan babagan panggunaan cookie, sing bisa digunakake kanggo ngganti setelan proteksi data sing gegandhengan.

Tanggung jawab babagan konten www.amp-cloud.de:

Isi kaca www.amp-cloud.de digawe kanthi ati-ati banget. Ora diwenehake manawa bener, lengkap lan topik konten. Minangka panyedhiya layanan, tanggung jawab miturut § 7 Ayat 1 TMG kanggo konten dhewe ing kaca www.amp-cloud.de ditrapake miturut hukum umum. Nanging, miturut §§ 8 nganti 10 TMG, ora ana kewajiban minangka panyedhiya layanan kanggo ngawasi informasi pihak katelu sing dikirim utawa disimpen utawa kanggo neliti kahanan sing nuduhake kegiatan ilegal. Kewajiban mbusak utawa mblokir panggunaan informasi sesuai karo hukum umume tetep ora kena pengaruh. Nanging, tanggung jawab kanggo referensi iki bisa ditindakake paling wiwitan wiwit wektu nalika kita ngerti babagan pelanggaran hukum tartamtu. Yen wis ngerti pelanggaran ukum sing cocog, konten iki bakal dicopot sanalika bisa.

Tanggung jawab babagan link ing www.amp-cloud.de:

Tawaran saka www.amp-cloud.de bisa uga ngemot tautan menyang situs web pihak katelu eksternal sing operator kasebut ora duwe pengaruh. Mula ora diwenehake jaminan kanggo konten eksternal iki. Panyedhiya utawa operator kaca kasebut kudu tanggung jawab kanggo konten kaca sing gegandhengan. Yen kita ngerti pelanggaran ukum, link kaya ngono bakal dicopot.

Hak Cipta:

Die durch den Sitebetreiber erstellten Inhalte und Werke auf den Seiten von www.amp-cloud.de unterliegen dem deutschen Urheberrecht. Die Vervielfältigung, Bearbeitung, Verbreitung und jede andere Art der Verwertung außerhalb der Grenzen des Urheberrechtes bedürfen der schriftlichen Zustimmung des zugehörigem Autors, Erstellers oder Betreibers. Eventuelle Downloads und Kopien dieser Seite sind ausschließlich für den privaten Gebrauch gestattet. Jede Art der kommerziellen Nutzung wird ohne ausdrücklich Genehmigung des rechtmäßigen Urhebers untersagt! Soweit die Inhalte auf den Seiten von www.amp-cloud.de nicht vom Seitenbetreiber selbst erstellt wurden, werden die Urheberrechte Dritter beachtet. Dazu werden Inhalte Dritter als solche gekennzeichnet. Sollte trotzdem eine Urheberrechtsverletzung ersichtlich werden, wird um einen entsprechenden Hinweis gebeten. Bei Bekanntwerden von Rechtsverletzungen werden derartige Inhalte schnellstmöglich entfernen.

Perlindhungan data sekilas:

Informasi umum

Informasi ing ngisor iki nyedhiyakake ringkesan sederhana babagan kedadeyan data pribadi nalika ngunjungi situs web. Data pribadi minangka kabeh data sing bisa dingerteni dhewe. Informasi lengkap babagan subyek perlindungan data bisa ditemokake ing deklarasi perlindungan data sing didhaptar ing ngisor teks iki.

Pengumpulan data ing situs web kita

Sapa sing tanggung jawab nglumpukake data ing situs web iki?

Pangolahan data ing situs web iki ditindakake dening operator situs web. Sampeyan bisa nemokake rincian kontak ing jejak situs web iki.

Kepiye cara nglumpukake data sampeyan?

Siji tangan, data sampeyan dikumpulake nalika sampeyan komunikasi karo kita. Contone, bisa dadi data sing sampeyan lebokake ing formulir kontak.

Data liyane kanthi otomatis direkam dening sistem IT nalika ngunjungi situs web. Iki utamane data teknis (kayata browser internet, sistem operasi utawa wektu tampilan kaca). Data iki diklumpukake kanthi otomatis sawise ngetik situs web.

Apa sing digunakake data sampeyan?

Sampeyan duwe hak nampa informasi babagan asal usul, panampa lan tujuan data pribadi sing disimpen kanthi gratis kapan wae. Sampeyan uga duwe hak njaluk koreksi, pemblokiran utawa pambusakan data iki. Sampeyan bisa ngubungi kita kapan wae ing alamat sing diwenehake ing notifikasi hukum yen sampeyan duwe pitakon babagan perlindungan data. Sampeyan uga duwe hak menehi komplain karo panguwasa pengawas sing kompeten.

Alat analisis lan alat pihak katelu

Nalika ngunjungi situs web, tumindak selancar bisa dievaluasi kanthi statistik. Iki biasane ditindakake karo cookie lan program analisis sing diarani. Prilaku surfing sampeyan biasane dianalisis kanthi anonim; tumindak selancar ora bisa dilacak maneh. Sampeyan bisa mbantah analisis iki utawa nyegah kanthi ora nggunakake alat tartamtu. Sampeyan bisa nemokake informasi lengkap babagan prekara perlindungan data ing ngisor iki.

Sampeyan bisa mbantah analisis iki. Kita bakal ngandhani babagan kemungkinan keberatan ing deklarasi perlindungan data iki.

Informasi umum lan informasi wajib:

Datenschutz

Operator situs web iki pancen nglindhungi data pribadi sampeyan. Kita ngatasi data pribadi kanthi rahasia lan sesuai karo peraturan perlindungan data sing sah lan deklarasi perlindungan data iki.

Yen sampeyan nggunakake situs web iki, macem-macem data pribadi bakal diklumpukake. Data pribadi minangka data sing bisa dingerteni dhewe. Pranyatan perlindungan data iki nerangake data sing diklumpukake lan apa sing digunakake. Uga nerangake kepiye lan apa tujuane ditindakake.

Kita pengin nuduhake manawa ngirim data liwat Internet (kayata nalika komunikasi liwat email) bisa duwe kesenjangan keamanan. Perlindhungan data lengkap marang akses pihak katelu ora bisa ditindakake.

Cathetan ing awak sing tanggung jawab

Badan sing tanggung jawab kanggo ngolah data ing situs web iki yaiku:

amp-cloud.de - Inh. Björn Staven
Adalbertstr. 1
D-24106 Kiel
E-Mail: info@amp-cloud.de


Badan sing tanggung jawab yaiku wong sing alami utawa sah sing, dhewe utawa bebarengan karo wong liya, mutusake tujuan lan cara ngolah data pribadi (kayata jeneng, alamat email, lsp).

Pembatalan idin kanggo ngolah data

Akeh operasi pangolahan data sing bisa ditindakake kanthi idin nyata. Sampeyan bisa narik idin kapan wae. E-mail informal marang kita cukup. Legalitas pangolahan data sing ditindakake sadurunge pencabutan tetep ora kena pengaruh saka pencabutan kasebut.

Hak mréntahaké kanggo panguwasa pengawas sing kompeten

Yen ana pelanggaran undang-undang perlindungan data, wong sing duwe hak duwe hak menehi komplain karo panguwasa pengawas sing kompeten. Otoritas pengawas sing kompeten kanggo masalah proteksi data yaiku pejabat perlindungan data negara bagian federal sing perusahaan kasebut adhedhasar. Dhaptar pejabat perlindungan data lan rincian kontak bisa ditemokake ing link ing ngisor iki: https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html

Hak kanggo portabilitas data

Sampeyan duwe hak duwe data sing diproses kanthi otomatis adhedhasar idin utawa kanggo ngrampungake kontrak sing diwenehake menyang sampeyan utawa pihak katelu kanthi format sing bisa diwaca kanthi umum. Yen sampeyan njaluk transfer data langsung menyang wong liya sing tanggung jawab, iki bakal ditindakake yen bisa ditindakake kanthi teknis.

Informasi, pemblokiran, pambusakan

Sajrone kerangka panentu statutori sing ditrapake, sampeyan duwe hak kanggo menehi informasi babagan data pribadi sing disimpen, asal usul lan panampa lan tujuan pangolahan data lan, yen prelu, hak kanggo mbenerake, mblokir utawa mbusak data iki. Sampeyan bisa ngubungi kita sawayah-wayah ing alamat sing diwenehi notifikasi legal yen sampeyan duwe pitakon babagan subyek data pribadi.

Bantahan kanggo mail pariwara

Kita kanthi iki mbantah panggunaan data kontak sing diterbitake ing konteks kewajiban kanggo ngirim bahan pariwara lan informasi sing ora dikarepake. Operator kaca kasebut kanthi nyata duwe hak kanggo njupuk tindakan legal yen ngirim informasi pariwara sing ora dikarepake, kayata e-mail spam.

Pengumpulan data ing situs web kami:

Cookie

Sawetara situs web nggunakake cookie sing diarani. Cookie ora ngrusak komputer lan ora ngemot virus. Cookie nyedhiyakake supaya luwih apik kanggo pangguna, luwih efektif lan luwih aman. Cookie minangka file teks cilik sing disimpen ing komputer lan disimpen nganggo browser.

Umume cookie sing digunakake diarani "cookie sesi". Dheweke kanthi otomatis bakal dibusak sawise riko. Cookie liyane tetep disimpen ing piranti nganti sampeyan mbusak. Cookie kasebut nggawe kita bisa ngenali browser nalika mbesuk.

Sampeyan bisa nyetel browser supaya ngerti babagan setelan cookie lan mung ngidini cookie ing saben kasus, ora kalebu cookie kanggo kasus tartamtu utawa umume lan ngaktifake pambusakan cookie kanthi otomatis nalika nutup browser. Yen cookie ora aktif, fungsi situs web iki bisa uga diwatesi.

Cookie sing dibutuhake kanggo nindakake proses komunikasi elektronik utawa nyedhiyakake fungsi tartamtu sing dibutuhake (kayata fungsi keranjang belanja) disimpen adhedhasar Art. 6 Para. 1 liter. f GDPR disimpen. Operator situs web duwe minat sing sah kanggo nyimpen cookie kanggo penyediaan layanan sing tanpa kesalahan lan dioptimalake kanthi teknis. Yen cookie liyane (kayata cookie kanggo nganalisa tumindak selancar) disimpen, iki bakal diolah kanthi kapisah ing deklarasi perlindungan data iki.

Kategori cookie "Fungsi"

Cookie ing kategori "Fungsi" sejatine fungsional lan perlu kanggo operasi situs web utawa kanggo ngetrapake fungsi tartamtu. Panyedhiya kategori kasebut mula ora bisa dipateni.

panyedhiya

  • www.amp-cloud.de

Kategori panggunaan "cookie"

Cookie ing kategori "Panggunaan" asale saka panyedhiya sing nyedhiyakake fungsi utawa konten tartamtu, kayata fungsi media sosial, konten video, font, lan liya-liyane. Panyedhiya ing kategori iki pengaruhe kabeh elemen ing kaca kasebut bisa digunakake kanthi bener.

panyedhiya

  • google.com
  • facebook.com
  • twitter.com
  • pinterest.com
  • tumblr.com
  • linkedin.com
  • youtube.com

Kategori cookie "Pangukuran"

Cookie ing kategori "Pengukuran" asalé saka panyedhiya sing bisa nganalisa akses menyang situs web (mesthine kanthi anonim). Iki nyedhiyakake ringkesan babagan kinerja situs web lan cara pangembangan. Saka iki, bisa ditindakake langkah-langkah, kayata nambah situs kanthi jangka panjang.

panyedhiya

  • google.com

Kategori cookie "Financing"

Cookie saka kategori "Financing" asale saka panyedhiya sing layanan finansial menehi biaya operasional lan bagean saka tawaran situs web. Iki ndhukung eksistensi situs web kasebut.

panyedhiya

  • google.com

File log server

Penyedia kaca kanthi otomatis nglumpukake lan nyimpen informasi ing file log server sing diarani, sing browser sampeyan kirim kanthi otomatis. Iki yaiku:

  • Jinis browser lan versi browser
  • sistem operasi sing digunakake
  • URL Referrer
  • Jeneng host komputer sing ngakses
  • Wektu panjaluk server
  • Alamat IP

Data iki ora dikombinasikake karo sumber data liyane.

Data iki dikumpulake adhedhasar Art. 6 Para. 1 lit. f GDPR. Operator situs web duwe minat sing sah ing presentasi tanpa optimis teknis lan situs web kasebut - file log server kudu direkam kanggo iki.

Media sosial:

Plugin Facebook (tombol like & nuduhake)

Auf unseren Seiten sind Plugins des sozialen Netzwerks Facebook, Anbieter Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA, integriert. Die Facebook-Plugins erkennen Sie an dem Facebook-Logo oder dem "Like-Button" ("Gefällt mir") auf unserer Seite. Eine Übersicht über die Facebook-Plugins finden Sie hier: https://developers.facebook.com/docs/plugins/

Nalika ngunjungi situs web, sambungan langsung digawe antarane browser lan server Facebook liwat plug-in. Facebook nampa informasi sing sampeyan wis ngunjungi situs kanthi alamat IP sampeyan. Yen sampeyan ngeklik tombol "Seneng" Facebook nalika sampeyan mlebu menyang akun Facebook, sampeyan bisa ngubungake konten kaca menyang profil Facebook. Iki ngidini Facebook milih kunjungan sampeyan menyang situs web menyang akun pangguna. Kita pengin nerangake, minangka panyedhiya kaca, kita ora ngerti babagan konten data sing ditularake utawa panggunaan Facebook. Sampeyan bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan deklarasi perlindungan data Facebook ing: https://de-de.facebook.com/policy.php

Yen sampeyan ora pengin Facebook bisa milih kunjungan menyang situs web menyang akun pangguna Facebook, mangga log metu saka akun pangguna Facebook.

Plugin Google+

Kaca kita nggunakake fungsi Google+. Panyedhiya kasebut yaiku Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Koleksi lan penyebaran informasi: Sampeyan bisa nggunakake tombol Google+ kanggo nerbitake informasi ing saindenging jagad. Sampeyan lan pangguna liyane nampa konten khusus saka Google lan mitra liwat tombol Google+. Google nyimpen loro informasi sing wis sampeyan wenehi +1 kanggo konten lan informasi babagan kaca sing sampeyan deleng nalika klik +1. +1 sampeyan bisa ditampilake minangka petunjuk bebarengan karo jeneng profil lan foto ing layanan Google, kayata ing asil telusuran utawa ing profil Google, utawa ing papan liya ing situs web lan pariwara ing Internet.

Google nyathet informasi babagan kegiatan +1 sampeyan kanggo nambah layanan Google kanggo sampeyan lan wong liya. Supaya bisa nggunakake tombol Google+, sampeyan butuh profil Google umum sing katon global sing kudu ngemot paling ora jeneng sing dipilih kanggo profil kasebut. Jeneng iki digunakake ing kabeh layanan Google. Ing sawetara kasus, jeneng iki uga bisa ngganti jeneng liyane sing wis digunakake nalika nuduhake konten liwat akun Google. Identitas profil Google sampeyan bisa dituduhake menyang pangguna sing ngerti alamat email sampeyan utawa duwe informasi ngenali liyane babagan sampeyan.

Panganggone informasi sing dikoleksi: Saliyane tujuan sing wis diandharake ing ndhuwur, informasi sing diwenehake bakal digunakake sesuai karo peraturan proteksi data Google sing ditrapake. Google bisa nerbitake statistik rangkuman babagan +1 kegiatan pangguna utawa ditularake menyang pangguna lan mitra, kayata penerbit, pengiklan utawa situs web sing gegandhengan.

Alat analisis lan pariwara:

Google Analytics

Situs web iki nggunakake fungsi layanan analisis web Google Analytics. Panyedhiya kasebut yaiku Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Google Analytics nggunakake "cookie" sing diarani. Iki minangka file teks sing disimpen ing komputer lan ngidini analisis situs web sampeyan. Informasi sing digawe cookie babagan panggunaan situs web iki biasane ditransfer menyang server Google ing AS lan disimpen ing kana.

Panyimpenan cookie Google Analytics adhedhasar Art. 6 Para. 1 liter.f GDPR. Operator situs web duwe minat sah kanggo nganalisis tumindak pangguna supaya bisa ngoptimalake situs web lan pariwara kasebut.

Anonimisasi IP

Kita wis ngaktifake fungsi anonimisasi IP ing situs web iki. Akibate, alamat IP sampeyan bakal dicekak Google ing negara anggota Uni Eropa utawa ing negara-negara kontrak liyane saka Perjanjian ing Wilayah Ekonomi Eropa sadurunge dikirim menyang Amerika Serikat. Alamat IP lengkap mung dikirim menyang server Google ing AS lan disingkat ing kasus sing luar biasa. Atas jeneng operator situs web iki, Google bakal nggunakake informasi iki kanggo ngevaluasi panggunaan situs web, kanggo nyusun laporan babagan kegiatan situs web lan nyedhiyakake operator situs web karo layanan liyane sing ana gandhengane karo kegiatan situs web lan panggunaan internet. Alamat IP sing dikirim dening browser sampeyan minangka bagean saka Google Analytics ora bakal digabung karo data Google liyane.

Plugin browser

Sampeyan bisa nyegah panyimpenan cookie kanthi nyetel piranti lunak browser kanthi cocog; Nanging, kita pengin negesake manawa ing kasus iki sampeyan ora bisa nggunakake kabeh fungsi situs web iki kanthi lengkap. Sampeyan uga bisa nyegah Google nglumpukake data sing digawe dening cookie lan gegandhengan karo panggunaan situs web (kalebu alamat IP sampeyan) lan saka ngolah data iki kanthi ndownload plug-in browser sing kasedhiya ing tautan ing ngisor iki lan instal: https: / /tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Bantahan tumrap nglumpukake data

Sampeyan bisa nyegah Google Analytics nglumpukake data kanthi ngeklik tombol ing ngisor iki. Iki nuduhake informasi lan opsi setelan kanggo nggunakake cookie, kanthi ngeklik "" sing sampeyan nonaktifake, antara liya, koleksi data ing akun Google Analytics:

Sampeyan bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan cara Google Analytics ngatur data pangguna ing deklarasi perlindungan data Google: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de

Pesen pangolahan data

Kita wis nggawe kesepakatan pemrosesan data kontrak karo Google lan ngetrapake syarat ketat saka panguwasa perlindungan data Jerman nalika nggunakake Google Analytics.

Karakteristik demografi ing Google Analytics

Situs web iki nggunakake fungsi "karakteristik demografi" Google Analytics. Iki ngidini laporan digawe sing ngemot informasi babagan umur, jenis kelamin lan minat para pengunjung situs kasebut. Data iki asale saka pariwara adhedhasar minat saka Google lan data pengunjung saka panyedhiya pihak katelu. Data kasebut ora bisa diwenehake menyang wong tartamtu. Sampeyan bisa mateni fungsi iki kapan wae liwat setelan iklan ing akun Google utawa umume nglarang pengumpulan data dening Google Analytics kaya sing dijelasake ing bagean "Penolakan pengumpulan data". Situs web iki nggunakake fungsi "karakteristik demografi" Google Analytics. Iki ngidini laporan digawe sing ngemot informasi babagan umur, jenis kelamin lan minat para pengunjung situs kasebut. Data iki asale saka pariwara adhedhasar minat saka Google lan data pengunjung saka panyedhiya pihak katelu. Data kasebut ora bisa diwenehake menyang wong tartamtu. Sampeyan bisa mateni fungsi iki kapan wae liwat setelan iklan ing akun Google utawa umume nglarang pengumpulan data dening Google Analytics kaya sing dijelasake ing bagean "Bantahan kanggo nglumpukake data".

Google AdSense

Situs web iki nggunakake Google AdSense, layanan kanggo nggabungake pariwara saka Google Inc. ("Google"). Panyedhiya kasebut yaiku Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Google AdSense nggunakake "cookie", file teks sing disimpen ing komputer lan ngidini analisis panggunaan situs web. Google AdSense uga nggunakake suar web (grafis sing ora kasat mata). Suar web kasebut bisa digunakake kanggo ngevaluasi informasi kayata lalu lintas pengunjung ing kaca kasebut.

Informasi sing digawe cookie lan beacon web babagan panggunaan situs web iki (kalebu alamat IP sampeyan) lan pangiriman format pariwara dikirim menyang server Google ing AS lan disimpen ing kana. Informasi iki bisa ditularake Google menyang mitra kontrak Google. Nanging, Google ora bakal nggabungake alamat IP sampeyan karo data liyane sing disimpen babagan sampeyan.

Panyimpenan cookie AdSense adhedhasar Art. 6 Para. 1 liter. f GDPR. Operator situs web duwe minat sah kanggo nganalisis tumindak pangguna supaya bisa ngoptimalake situs web lan pariwara kasebut.

Sampeyan bisa nyegah instalasi cookie kanthi nyetel piranti lunak browser kanthi cocog; Nanging, kita pengin negesake manawa ing kasus iki sampeyan ora bisa nggunakake kabeh fungsi situs web iki kanthi lengkap. Kanthi nggunakake situs web iki, sampeyan setuju kanggo ngolah data sing diklumpukake babagan sampeyan dening Google kanthi cara sing wis kasebut ing ndhuwur lan kanggo tujuan sing kasebut ing ndhuwur.

Plugin lan alat:

Font Web Google

Kaca iki nggunakake font web sing diarani, sing diwenehake Google, kanggo tampilan font sing seragam. Yen sampeyan ngakses kaca, browser sampeyan ngemot font web sing dibutuhake ing cache browser supaya bisa nampilake teks lan font kanthi bener.

Kanggo tujuan iki, browser sing sampeyan gunakake kudu nyambung menyang server Google. Iki menehi Google ngerti manawa situs web kita bisa diakses liwat alamat IP sampeyan. Panganggone Font Web Google kanggo kepentingan presentasi seragam lan narik kawigaten babagan penawaran online. Iki nuduhake kapentingan sing sah miturut makna Art 6 Para. 1 lit. f GDPR.

Yen browser sampeyan ora ndhukung font web, font standar bakal digunakake dening komputer.

Informasi luwih lengkap babagan Font Web Google bisa ditemokake ing https://developers.google.com/fonts/faq lan ing kabijakan privasi Google:
https://www.google.com/policies/privacy/


Werbeanzeigen